PIZZA SERVICE LIER

PIZZA SERVICE LIER Pizza Service Lier

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 419 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Lier. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 23:03 Zeer lekkere pizza en kippenvleugels en de levering was sneller als er gepland stond. Niet lang moeten wachten.
26 jun 2022 om 21:05 Op tijd geleverd en lekkere pizza, maar week wel af van de pizza op de menukaart: geen tomaat in schijfjes, maar wel mais wat dan weer niet bij de ingrediƫnten stond. (pizza vegetariana)
18 jun 2022 om 14:21 Bij de laatste 3 keer was de pizza telkens lekker maar levertijd was altijd veel langer dan verwacht. Meestal ongeveer 30min te laat. Laatste keer 40min te laat.
6 jun 2022 om 11:44 warm en lekker
5 jun 2022 om 20:47 Jammer dat we toch 70 minuten hebben moeten wachten, 30 minuten in vertraging Eten wel heel lekker dat maakte veel goed
3 jun 2022 om 22:03 Lekker, en zeer vriendelijke bezorger
28 mei 2022 om 9:15 pizza deeg hard en vraag je extra mozarella ligt er amper iets op. 2 stukken nagels in gevonden. vraag je te bellen op je gsm bij aankomst bellen ze nog aan ook.
25 mei 2022 om 11:31 Pizza zat vol met mais, smaakte amper iets anders
23 mei 2022 om 7:18 Zeer lekker
20 mei 2022 om 20:33 Lekker, op tijd en veel, alleen mag de bezorger iets vriendelijker zijn ^_^
19 mei 2022 om 19:39 Zoals steeds lekker en verzorgd !
16 mei 2022 om 11:58 De pasta met kip en pesto,was heeeeel lekker alsook de kippenuggets,top! Bestel ik nog is