PIZZA SERVICE LIER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 777 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Lier. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 8:18 Ik bestel altijd pizza bij Pizzaservice en ben altijd tevreden. deze keer was de bezorgtijd erg lang, de pizza kwam koud aan en de koerier liet me weten dat ik, aangezien er een pizzeria dichterbij is, bij deze pizzeria's moet bestellen
21 feb 2024 om 19:25 Super service
18 feb 2024 om 21:43 Ze waren de extra kip vergeten, de bezorging was vriendelijk maar naar de trage kant. Wel steeds lekkere pizza.
18 feb 2024 om 1:15 Waar was mijn looksaus??
11 feb 2024 om 22:54 Pizzas lekker maar extras op de pizza- extra kaas op 1, extra pikante salami op 2de die waren er niet !!!! Wel aangerekend.
11 feb 2024 om 21:10 Pizza was niet meer warm ,maar eerder lauw
10 feb 2024 om 7:15 Bijna 2 uur moeten wachten voor de pizza bij mij was aangekomen
9 feb 2024 om 22:52 I needed to wait 45 minutes longet than it said.
9 feb 2024 om 0:46 Super lekker
7 feb 2024 om 3:15 Jullie hebben arrogant gedrag.
5 feb 2024 om 13:03 Perfect
2 feb 2024 om 18:17 Duurde 2 uur voor men pizza er was, was niet meer zo warm.. na opwarmen in de airfryer was het nog wel lekker.